Beste Hodetelefoner

Kvaliteten er alltid på topp

Finn ut mer

Erklæring om personvern

Denne personvernerklæringen gjelder innsamling, lagring og bruk av personlig informasjon på ("Nettsted"). Her finner du blant annet informasjon om hvilken personlig informasjon som samles inn, hva den brukes til og hvilke rettigheter du har. Vi er ansvarlige for databehandling, og du kan kontaktes hvis du har spørsmål.

Denne personvernerklæringen gjelder innsamling og bruk av personlig informasjon. Her finner du blant annet informasjon om hvilken personlig informasjon som samles inn, hva den brukes til og hvilke rettigheter du har. Ansvarlig for databehandling, organisasjonsnummer, du kan kontaktes hvis du har spørsmål.

1. Hvorfor vi samler inn personlig informasjon og hvilken informasjon vi samler inn

Nedenfor har vi laget en oversikt over hvilke kategorier personlig informasjon vi samler inn om deg og til hvilke formål vi bruker den. Vi har også indikert hva vi anser som grunnlag for behandling i forskjellige tilfeller:

 • Informasjon som samles inn for å inngå og utføre en avtale: vi registrerer blant annet navn, telefonnummer, e-postadresse.
  Vår administrasjon og sporing: Vi vil også bruke din personlige sporingsinformasjon i organisasjonen vår. For eksempel vil vi bruke ID-en under kassen og for interne avtaler med ansatte og leverandører som trenger identifikasjon, for eksempel for abonnementstjenester. Vi deler følgende informasjon i forkledd form med selskaper for å forstå virkningen av våre elektroniske aktiviteter: e-postadressen du har registrert hos oss. Grunnlaget for å kontakte oss er vår legitime interesse i å spore effekten av markedsføring via e-post. Vi tror at vår interesse for å tilby behandling er større enn ulempene det kan ha for deg.
  Klager og reparasjoner: Hvis du klager på en vare eller ber oss utføre en reparasjon, trenger vi kontaktinformasjon slik at vi kan registrere klagen og utføre reparasjonen med den aktuelle serviceinformasjon. Status, servicehistorikk og eventuelle produktoppdateringer, og hold deg oppdatert. Noen produsenter krever også at du blir identifisert for å akseptere eller utføre reparasjoner selv.
  Formålet med å registrere informasjonen ovenfor om deg er slik at vi kan oppfylle og administrere avtalen med deg, uavhengig av om det er frakt, garanti, skade eller retur.
  Grunnlaget for behandling av personopplysninger av oss for de formålene som er nevnt ovenfor er at behandlingen generelt anses nødvendig for å oppfylle våre forpliktelser i henhold til avtalen. I den grad vi utfører begrenset behandling av dine personopplysninger for å kunne spore i vår organisasjon og over deg, mente vi at vår interesse for dette var mer enn en ulempe for deg. I tilfelle krav mot oss kan vi også samle inn din personlige informasjon i den grad det er nødvendig for å oppfylle eller forsvare våre juridiske forpliktelser.
  Kundestøtte: avhengig av hva som er Hvis du vil vite hvilken kanal du bruker for å kontakte oss, må vi identifisere deg og for eksempel din adresse, telefonnummer og hvilken som helst e-postadresse. Vi behandler personopplysninger som vi enger for å hjelpe deg, for eksempel navn, kontaktinformasjon (e-post, telefonnummer). Vi har vurdert dette slik at vi har en legitim interesse i behandlingen av dine personlige data for å gi deg det mest relevante og nøyaktige svaret på spørsmålene dine, og at vår interesse for denne behandlingen oppveier ulempen for deg å kontakte og ønsker å motta denne tjenesten.
 • Opprett brukerkonto. I prosessen oppretter vi en kundekonto hvis du ikke allerede har en, og transaksjonene dine vil bli knyttet til kontoen din. Tilbud vil være tilgjengelig på Min side. Vi vil at du som kunde skal være så selvbetjent som mulig. Du vil kunne overføre dataene dine gjennom den samme løsningen, samt muligheten til å slette historikken din og kontoen din. For at dataene dine skal bli overført og muligens slettet, ber vi deg identifiseres via e-post eller tekstmelding.
  Brukerkontostyring. Vi har tilgang til brukerprofilen din for å administrere kontaktinformasjonen din og ethvert samtykke du har gitt for å motta nyhetsbrev, delta i kampanjer osv. Siden vi også er forpliktet til å gi den mest oppdaterte informasjonen om deg, vil vi motta informasjon fra tredjeparter for å oppdatere informasjonen du oppgir om adresse, navn, telefon
  . Vurderte det som følger at vi har en legitim interesse i å optimalisere kontakten med deg og i håndteringen av din personlige informasjon gjennom en kundekonto, og at denne interessen oppveier din ulempe, spesielt siden det også gir deg en enkel måte å kontakte oss og muligheten til å administrere din personlige informasjon hos oss.
 • Personlig informasjon på Internett: Ønsker at vi gir oss markedsføring og informasjon på best mulig måte for deg som kunde. Dette betyr at hvis du er logget inn på kundekontoen din, hvor du blir identifisert av din e-postadresse, navn, adresse, vil vi bruke informasjonen fra kontoen din til å skreddersy innholdet for deg i samsvar med historien din, samt den riktige anbefalinger som er relevante for deg, på alle enheter du er logget inn fra.
  Hvis du ikke er logget inn, vil vi bare bruke informasjonen som er lagret i informasjonskapselen som du har godtatt i nettleseren din til samme formål. Du kan slette informasjonskapsler selv når du vil i nettleseren din.
  Når du er i våre regioner, har vi en legitim interesse som vårt forhold til deg er basert på, og etter vår mening overgår ikke din interesse for beskyttelse dette. For direkte markedsføring via e-post, sms, etc., innhenter vi samtykke.
 • Informasjonen vi mottar kan være basert på sannsynligheten, for eksempel sannsynlig familie størrelse og alder. Du vil kunne motta meldinger basert på denne profilen.
 • Bare hvis du uttrykkelig godtar dette, vil vi bruke den personlige informasjonen vi har om deg til å sende deg tilbud og informasjon om oss. I denne forbindelse bruker vi informasjonen vi har om dine forrige for å gi deg tilbud som vi tror vil interessere deg. Du kan når som helst tilbakekalle samtykket ditt ved å kontakte kundestøtte eller ved å endre ditt samtykke på nettstedet ditt.
 • Deltakelse i markedsundersøkelser, konkurranser og kampanjer: bare hvis du uttrykkelig godtar å delta i en undersøkelse, konkurranse, kampanje osv. på nettstedet, lagrer vi personlig informasjon som navn, adresse og / eller telefonnummer, kjønn , fødselsdato, interesser osv. avhengig av hva som blir bedt om i en egen kampanje eller brukerundersøkelse.
 • Videreutvikling av tjenester og sikker drift: for videreutvikling av våre tjenester og riktig og ansvarlig forvaltning av nettstedet er vi blant annet avhengige av evnen til å produsere statistikk om parametere som trafikk, kjøp og oppførsel på nettsiden. Vi kan også trenge å innhente informasjon om svindel og ta skritt for å forhindre det. I tillegg bruker vi i denne sammenheng noen ganger også personlig identifiserbar informasjon for å teste systemene våre. Vi vil stole så mye som mulig på aggregerte data for disse formålene. I tillegg kan vi behandle din personlige informasjon du når du trener våre ansatte.
 • Vi har vurdert at vi har en legitim interesse i å videreutvikle tjenestene våre og sikre sikkerheten i vår virksomhet, og at den begrensede behandlingen av dine personlige data i denne forbindelse oppveier ulempen for deg som bruker.
 • Innsamlingen av informasjon ved hjelp av informasjonskapsler er beskrevet mer detaljert i kapittel 5 nedenfor.

2. Hvem har tilgang til dine personlige opplysninger?

I noen tilfeller får andre selskaper tilgang til din personlige informasjon:


 • Andre selskaper i gruppen: Personopplysninger vil bli overført til morselskapet, og i noen tilfeller vil vi trenge å overføre din personlige informasjon til andre selskaper i gruppen, for eksempel i forbindelse med kundeservice. Informasjonen vi deler med vertsselskapet vil ikke bli brukt til andre formål enn de som er spesifisert i avsnitt 1 ovenfor.
 • Samarbeidspartnere: vi har startet partnerskap med utvalgte selskaper, noe som betyr at disse selskapene ("samarbeidspartnere"). Partneren vil være ansvarlig for behandlingen av personopplysninger som behandles for å oppfylle kjøpsavtalen. Spørsmål angående behandlingen av personopplysninger fra partneren bør rettes til den respektive partneren.
 • Regjeringsbyrå osv.: I spesielle tilfeller kan din personlige informasjon bli utlevert til det aktuelle myndighetsorganet eller andre myndigheter hvis loven krever det. Slik avsløring vil bare finne sted hvis vi er pålagt å gjøre det i samsvar med gjeldende lover og regler.

3. Tilgang fra utlandet

 • I tilfelle vi bruker underleverandører etablert utenfor EU / EØS, sørger vi for at behandlingen er underlagt beskyttelse tilsvarende den som er brukt i EU / EØS, for eksempel EU-kommisjonens beslutning om et tilstrekkelig beskyttelsesnivå. for et land - en oversettelse med nødvendige garantier, EUs standardregler for konfidensialitet eller andre lignende ordninger. eller annen lignende enhet.

4. Pålogging med sosiale nettverk

 • For å gjøre det lettere for deg å logge inn på sidene våre, tilbyr vi pålogginger med andres kontoer, for de som har dem. Vær oppmerksom på at hvis du velger å logge inn via en av disse kontoene, vil personvernvilkårene til den respektive tjenesten gjelde for enhver samling av personlig informasjon eller bruk av informasjonskapsler under påloggingen din.

5. Bruk av informasjonskapsler osv.

 • Vi bruker såkalte cookies eller cookies for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet. En informasjonskapsel er en tekstfil som, når du besøker eller kommuniserer med en webside, lagres i det interne minnet i nettleseren din. Du har muligheten til å hindre oss i å plassere slike informasjonskapsler i nettleseren din. De fleste moderne nettlesere er satt til å motta filer automatisk informasjonskapsel, men du kan endre innstillingene dine slik at informasjonskapsler ikke godtas. Ulempen med å deaktivere informasjonskapsler i nettleseren din er at nettstedet ikke vil fungere optimalt. Årsaken er at formålet med de fleste av informasjonskapslene vi bruker er å gi presis funksjonalitet på nettstedet, for eksempel slik at nettstedet kan huske hva du legger i kurven.
  Vi bruker også andre verktøy enn informasjonskapsler for å få informasjon om IP-adressen din, nettlesertypen du bruker, bredbåndsleverandøren, operativsystemet, datoen og tidspunktet du besøkte nettstedet, samt litt informasjon om hvordan for å navigere på nettstedet.
  Vi bruker denne informasjonen til å analysere trender for å gjøre nettstedet mer brukervennlig.
  For en komplett liste over informasjonskapslene vi bruker.

6. Fjerning

 • Som regel vil din personlige informasjon knyttet til kjøp bli slettet når det ikke lenger er nødvendig å lagre informasjon for å svare på dine henvendelser og klageperioden er utløpt. Hvis vi ikke trenger informasjon over lengre tid for å oppfylle andre legitime formål eller lovbestemte forpliktelser, for eksempel i samsvar med regnskapslovgivningen.
  Personlig informasjon som vi behandler basert på ditt samtykke, vil bli slettet hvis du trekker tilbake samtykket ditt.
  I stedet for å slette personlig informasjon, kan det i noen tilfeller være aktuelt å anonymisere personlig informasjon. Anonymisering betyr at alle identifiserende eller potensielt identifiserende egenskaper fjernes fra datasettene som blir tatt vare på.

7. Dine rettigheter

 • Vi verdsetter tilbakemeldingene dine. Her kan du se hvilke rettigheter du har når som helst og hvilke du kan utøve ved å kontakte oss:
 • Tilbaketrekking av samtykke: Hvis du har gitt samtykke til å motta forespørsler fra oss om tilbud på våre varer og tjenester, kan du når som helst trekke tilbake samtykket. Vi har sørget for at du enkelt kan beskytte deg mot denne typen forespørsler i hver av våre forespørsler. Samtykke kan også oppheves ved å kontakte kundesupport.
 • Be om tilgang: du har rett til å få tilgang til den personlige informasjonen som vi har registrert om deg.
 • Be om rettelse eller sletting: Du kan også be oss om å rette feil informasjon vi har om deg, eller be oss om å slette personlig informasjon. Vi vil så langt det er mulig imøtekomme en forespørsel om å slette personlig informasjon, men vi kan ikke gjøre det hvis det er tvingende grunner til ikke å slette, for eksempel at vi må beholde informasjonen for dokumentasjonsformål. Du kan slette mye informasjon selv. For eksempel kan du når som helst slette profilen din hos oss.
 • Dataportabilitet. Du kan be om dataportabilitet, blant annet for personlig informasjon som du ga deg selv med ditt samtykke eller som var nødvendig for å inngå en kjøpsavtale.
 • Be om en begrensning av behandlingen og utfordre deler av den.
 • Vi vil svare på forespørselen din så snart som mulig, men senest 30 dager.
 • Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din eller oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg utøve dine rettigheter mot oss. Vi gjør dette for å gi tilgang til din personlige informasjon bare til deg, og ikke til de som etterligner deg.
 • Klage til en tilsynsmyndighet: hvis du ikke er enig i måten vi behandler din personlige informasjon på, kan du sende inn en klage til datainspeksjonen.

8. Endringer

 • Vi kan gjøre endringer i denne personvernerklæringen, for eksempel som et resultat av endringer i nettstrukturens struktur eller funksjonalitet. Hvis vi gjør vesentlige endringer, vil vi gi deg beskjed på nettstedet.