Beste Hodetelefoner

Kvaliteten er alltid på topp

Finn ut mer

Vilkår og Betingelser

OVERSIKT

Dette nettstedet drives av oss. Gjennom hele nettstedet refererer begrepene "vi", "oss" og "vår" til oss. Tilbyr dette nettstedet, inkludert all informasjon, verktøy og tjenester som er tilgjengelige fra dette nettstedet til deg, brukeren, betinget av at du godtar alle vilkår, betingelser, retningslinjer og merknader spesifisert her.

Ved å besøke nettstedet vårt og / eller kjøper noe fra oss, deltar du i "Tjenesten" og godtar følgende vilkår ("Tjenestevilkår", "Vilkår"), inkludert de tilleggsvilkårene og retningslinjene det er referert til i dette dokumentet og / eller tilgjengelig via hyperkobling. ... Disse vilkårene for bruk gjelder for alle brukere av nettstedet, inkludert uten begrensning brukere som er nettlesere, leverandører, kunder, selgere og / eller bidragsytere til innhold.

Vennligst les disse vilkårene nøye før du kontakter eller bruker nettstedet vårt. Ved å få tilgang til eller bruke deler av nettstedet godtar du disse vilkårene for bruk. Hvis du ikke er enig i alle vilkårene i denne avtalen, kan du ikke få tilgang til nettstedet eller bruke noen tjenester. Hvis disse tjenestevilkårene anses å være et tilbud, er aksept uttrykkelig begrenset av disse vilkårene.

Eventuelle nye funksjoner og verktøy som legges til i det gjeldende depotet, må også være underlagt vilkårene for bruk. . Du kan når som helst se den nyeste versjonen av vilkårene for bruk på denne siden. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere, endre eller erstatte deler av disse vilkårene for bruk ved å legge ut oppdateringer og / eller endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke denne siden med jevne mellomrom for endringer. Din fortsatte bruk eller tilgang til nettstedet etter at endringer er gjort, utgjør aksept av disse endringene.

VILKÅR

Nettstedet er kun tilgjengelig til personer som er minst 16 år.

Ved å godta disse tjenestevilkårene, erklærer du at du er minst myndighetsalderen i din stat eller din provins der du bor.

Du må ikke bruke produktene våre til noe ulovlig eller uautorisert formål, og du kan heller ikke, når du bruker tjenesten, bryte lovene i din jurisdiksjon (inkludert men ikke begrenset til copyright).

Du må ikke overføre ormer eller virus eller noen destruktiv kode.

Brudd eller brudd på noen av vilkårene vil resultere i umiddelbar avslutning av de relaterte tjenestene.

GENERELLE BETINGELSER

Vi forbeholder oss retten til å nekte å gi tjenester til noen av en eller annen grunn når som helst.

Du forstår at innholdet ditt kan være De overføres i ukryptert form og inkluderer (a) overføring over forskjellige nettverk; og (b) endringer for å oppfylle de tekniske kravene til tilkobling av nettverk eller enheter.

Du samtykker i å ikke reprodusere, duplisere, kopiere eller bruke noen del av tjenesten, bruk av tjenesten eller tilgang til tjeneste eller hvilken som helst kontakt på nettstedet som tjenesten leveres gjennom, uten vår skriftlige tillatelse.

Overskriftene som brukes i denne avtalen er kun inkludert for å gjøre det lettere og vil ikke begrense eller på annen måte påvirke disse vilkårene.

NØYAKTIGHET, FULLFERDIGHET OG TIDLIGHET AV INFORMASJONEN

Vi er ikke ansvarlige hvis informasjonen på dette nettstedet ikke er nøyaktig, fullstendig eller aktuell. Materialet som er lagt ut på dette nettstedet er kun gitt for generell informasjon og skal ikke stole på eller brukes som det eneste grunnlaget for å ta beslutninger uten å konsultere primære, mer nøyaktige, mer komplette eller mer aktuelle kilder til informasjon. Enhver avhengighet av materialene på dette nettstedet er på egen risiko.

Dette nettstedet kan inneholde viss historisk informasjon. Historisk informasjon er ikke nødvendigvis oppdatert og er kun gitt som referanse. Vi forbeholder oss retten til å endre innholdet på dette nettstedet når som helst, men vi har ingen forpliktelse til å oppdatere informasjon på nettstedet vårt. Du samtykker i at det er ditt ansvar å holde oversikt over endringene på nettstedet vårt.

TILLEGGSFASILITETER

Vi kan gi deg tilgang til tredjepartsverktøy som vi verken har kontroll over, eller har kontroll eller innspill til.

Du erkjenner og godtar at vi gir tilgang til slike verktøy "som det er" og "som tilgjengelig" uten noen garantier, uttalelser eller betingelser av noe slag og uten godkjenning. Vi aksepterer ikke noe ansvar som følge av din bruk av ekstra tredjepartsverktøy.

Enhver bruk av deg av tilleggsverktøy som tilbys gjennom nettstedet er utelukkende på egen risiko og skjønn, og du bør sørge for at du er kjent c og godkjenne vilkårene der midler blir levert av den respektive tredjepartsleverandøren (e).

Vi kan også i fremtiden tilby nye tjenester og / eller funksjoner gjennom nettstedet (inkludert utgivelsen av nye verktøy og ressurser). Slike nye funksjoner og / eller tjenester må også være underlagt disse vilkårene for bruk.

Uavhengige lenker

Visst innhold, produkter og tjenester tilgjengelig via vår tjeneste kan inneholde materiale fra tredjeparter.

Tredjeparts lenker på dette nettstedet kan lede deg til tredjeparts nettsteder som ikke er tilknyttet oss. Vi er ikke ansvarlige for å gjennomgå eller evaluere innhold eller nøyaktighet, og vi kan ikke garantere og vil ikke ha noe ansvar for noe tredjepartsmateriale eller nettsteder, eller for noe annet materiale, produkter eller tjenester fra tredjeparter.

Vi er ikke ansvarlige for skade eller tap, bruk av varer, tjenester, ressurser, innhold eller andre transaksjoner som er gjort i forbindelse med tredjeparts nettsteder. Les nøye retningslinjene og fremgangsmåtene som tredjepart de er og sørg for at du forstår dem før du foretar en transaksjon. Klager, påstander, problemer eller spørsmål angående tredjepartsprodukter bør rettes til en tredjepart.

ANDRE INNSENDELSER

Hvis, på vår forespørsel sender du noen spesifikke innleveringer (for eksempel konkurransebidrag), eller uten å be oss om det, sender du kreative ideer, forslag, forslag, planer eller annet materiale, enten det er online, via e-post, via e-post eller på annen måte (sammen referert til som " kommentarer "), godtar du at vi når som helst, uten begrensning, kan redigere, kopiere, publisere, distribuere, oversette og på annen måte bruke kommentarer i noe medium som du videresender til oss. Vi skal ikke være forpliktet til å opprettholde kommentarer med tillit, betale kompensasjon for kommentarer eller svare på kommentarer.

Vi kan, men har ingen forpliktelse, til å overvåke, endre eller fjerne innholdet som vi definerer i vårt skjønn er ulovlig, støtende, truende, ærekrenkende, pornografisk, uanstendig eller på annen måte motstandsdyktig eller bryter med den intellektuelle eiendommen til noen part eller disse vilkårene for bruk,

Du samtykker i at kommentarene dine ikke bryter med rettighetene til enhver tredjepart, inkludert opphavsrett, varemerker, personvern, identitet eller andre personlige eller eiendomsrettigheter. Du godtar også at kommentarene dine ikke vil inneholde ærekrenkende eller på annen måte ulovlig, støtende eller uanstendig materiale, eller inneholder noe datavirus eller annen skadelig programvare som på noen måte kan påvirke driften av Tjenesten eller et lenket nettsted. Du kan ikke bruke en falsk e-postadresse, hevde at du er noen annen enn deg selv, eller på annen måte villede oss eller tredjeparter om opprinnelsen til eventuelle kommentarer. Du er eneansvarlig for eventuelle kommentarer og nøyaktighet. Vi påtar oss intet ansvar og påtar oss intet ansvar for kommentarer lagt ut av deg eller noen tredjepart.

PERSONLIGE DATA

Din Innlevering av personlig informasjon gjennom butikken er underlagt personvernreglene våre.

Datalagring

Vi beholder bare din personlige informasjon så lenge det er nødvendig for gi deg våre tjenester som beskrevet i personvernreglene. Vi kan imidlertid også trenge å beholde denne informasjonen i samsvar med våre juridiske og regulatoriske forpliktelser, løse tvister og håndheve våre avtaler. Vi lagrer vanligvis dataene dine i følgende tidsperiode: 3 år .

FEIL OG UNØYAKTIGHETER

Innimellom kan det være informasjon på nettstedet vårt eller tjenesten som inneholder stavefeil, unøyaktigheter eller mangler som kan være relatert til produktbeskrivelser og tilgjengelighet. Vi forbeholder oss retten til å korrigere eventuelle feil, unøyaktigheter eller mangler, og endre eller oppdatere informasjon eller kansellere bestillinger hvis informasjon på tjenesten eller på et relatert nettsted er unøyaktig når som helst uten forvarsel (inkludert og etter at du har sendt inn bestillingen din) ,

Vi påtar oss ingen forpliktelse til å oppdatere, endre eller avklare informasjon i tjenesten eller på noe nettsted tilknyttet dem, inkludert, uten begrensning, informasjon om priser, bortsett fra tilfeller gitt av lov. Ingen oppdatering er spesifisert, eller datoen for tjenesten eller et hvilket som helst nettsted for den tilsvarende oppdateringen skal ikke tas for å indikere at all informasjon på tjenesten eller et nettsted for den aktuelle oppdateringen er endret eller oppdatert.

FORBUDT BRUK

I tillegg til de andre forbudene som er angitt i vilkårene for bruk, er det forbudt å bruke nettstedet eller dets innhold:

a) for hvilke-eller ulovlige formål;

b) be andre om å utføre eller delta i ulovlige handlinger;

c) krenke enhver internasjonal, føderal, regional eller stat forskrifter, regler, lover eller lokale forskrifter;

d) krenke eller krenke våre immaterielle rettigheter eller andres immaterielle rettigheter;

e) trakassere, fornærme, fornærme, skade, ærekrenkelse, ærekrenkelse, ydmyke, skremme eller diskriminere basert på kjønn, seksuell legning, religion, etnisitet opprinnelse, rase, alder, nasjonal opprinnelse eller funksjonshemning;

f) sende inn falske eller villedende opplysninger;

g) zag overføre eller overføre virus eller annen type ondsinnet kode som vil eller kan brukes på noen måte som vil forstyrre funksjonaliteten eller driften av Tjenesten eller et beslektet nettsted, andre nettsteder eller på Internett;

h) samle inn eller spore andres personlige opplysninger;

i) til spam, påskudd, edderkopp, gjennomgang eller riper;

j) for ethvert obskønt eller umoralsk formål; / p>

k) forstyrrer eller omgår sikkerhetsfunksjonene til Tjenesten eller et hvilket som helst koblet nettsted, andre nettsteder eller Internett. Vi forbeholder oss retten til å slutte å bruke tjenesten eller et hvilket som helst lenket nettsted for å bryte noen av de forbudte bruksområdene.

FRASKRIVELSE AV GARANTIER. ANSVARSBEGRENSNING

Vi garanterer ikke, garanterer eller garanterer at din bruk av tjenesten vår vil være uavbrutt, rettidig, sikker eller feilfri.

Vi gjør ikke garantere at resultatene som kan oppnås ved hjelp av tjenesten, vil være nøyaktige og pålitelige.

Du godtar at vi fra tid til annen kan fjerne tjenesten på ubestemt tid eller avbryte tjenesten når som helst. , uten forvarsel.

Du samtykker i at din bruk eller manglende evne til å bruke tjenesten er på egen risiko. Tjenesten og alle produkter og tjenester levert til deg gjennom tjenesten leveres (med mindre annet er avtalt av oss) "som den er" og "som tilgjengelig" for bruk, uten noen garantier, garantier eller betingelser av noe slag, hverken uttrykkelig eller underforstått , inkludert alle underforståtte garantier eller betingelser for salgbarhet, kommersiell kvalitet, egnethet for et bestemt formål, holdbarhet, tittel og ikke-krenkelse.

Våre styremedlemmer, offiserer, ansatte, tilknyttede selskaper, agenter, entreprenører er på ingen måte , praktikanter, leverandører, tjenesteleverandører eller lisensgivere er ikke ansvarlige for skade, tap, krav eller direkte, indirekte, tilfeldige, straffende, spesielle eller følgeskader av noe slag, inkludert, uten begrensning, tap av fortjeneste, tap av fortjeneste, tapte besparelser, tap av data, kostnadene ved erstatning eller lignende skader, enten det er kontrakt, erstatning (inkludert uaktsomhet), strengt ansvar eller som oppstår ved bruk av en tjeneste eller produkter som er kjøpt ved hjelp av tjenesten, eller for andre krav relatert på noen måte til bruk av tjenesten eller et annet produkt, inkludert, men ikke begrenset til, feil eller mangler i noe innhold, eller tap eller skade av noe slag påført som et resultat av bruken av tjenesten eller noe innhold (eller produkt) som er lagt ut, overført eller på annen måte levert gjennom tjenesten, selv om det er mulig. Fordi noen stater og jurisdiksjoner ikke tillater utelukkelse eller begrensning av ansvar for følgeskader eller tilfeldige skader, begrenser slike stater eller jurisdiksjoner vårt ansvar til det maksimale omfang loven tillater.

TILBETALING

Du samtykker i å skadesløse, beskytte og beskytte oss og våre datterselskaper, tilknyttede selskaper, ansatte, ansatte, direktører, agenter, entreprenører, lisensgivere, tjenesteleverandører, underleverandører, leverandører, praktikanter og ansatte, fra ethvert krav eller krav, inkludert rimelige advokatsalær, fra en tredjepart i forbindelse med eller som et resultat av ditt brudd på disse vilkårene for bruk eller dokumenter, inkluderer de lenker eller brudd på lov eller rettigheter til en tredjepart. / p>

SEVERABILITY

I tilfelle noen bestemmelse i disse vilkårene for tjenesten bestemmes å være ulovlig, ugyldig eller ikke for å være rettskraftig, må en slik bestemmelse likevel være håndhevbar i det fulle omfanget av gjeldende lovgivning, og den ikke-håndhevbare delen skal anses å være atskilt fra disse tjenestevilkårene. En slik avgjørelse påvirker ikke gyldigheten og lovligheten til andre bestemmelser.

AVSLUTNING

Partenes forpliktelser og ansvar som oppstår før oppsigelsestidspunktet, skal forbli i kraft ved opphør av denne avtalen for alle formål.

Disse vilkårene for bruk er effektive hvis og så lenge de blir sagt opp av deg eller oss. Du kan si opp disse vilkårene når som helst ved å informere oss om at du ikke lenger vil bruke tjenestene våre, eller når du slutter å bruke nettstedet vårt.

Hvis du etter vår eneste vurdering mislykkes, eller vi mistenker at du ikke har overholdt noen vilkår eller betingelser i disse tjenestevilkårene, vi gjør det du har rett til å si opp denne avtalen når som helst uten forvarsel, og du vil være ansvarlig for alle beløp til og med oppsigelsesdatoen; og / eller, etter behov, kan nekte deg tilgang til tjenestene våre (eller noen del av det).

FULL AVTALE

Unnlatelse av å utøve eller håndheve en rettighet eller bestemmelse i disse tjenestevilkårene utgjør ikke et frafall av en slik rett eller bestemmelse.

Disse tjenestevilkårene og eventuelle policyer eller driftsregler som er lagt ut av oss på eller i forhold til til tjeneste utgjør hele avtalen mellom deg og oss og styrer din bruk av tjenesten som erstatter tidligere eller eksisterende avtaler, meldinger og tilbud, muntlig eller skriftlig, mellom deg og oss (inkludert, men ikke begrenset til, tidligere versjoner av Vilkårstjeneste).

Enhver tvetydighet i tolkningen av disse vilkårene for bruk kan ikke tolkes mot redaksjonell avbetaling.

TJENESTEBETINGELSER ENDRINGER

Du kan se det siste versjon av tjenestevilkårene når som helst på denne siden.

Vi forbeholder oss retten til, etter eget skjønn, å oppdatere, endre eller erstatte deler av disse vilkårene ved å legge ut oppdateringer og endringer i våre nettstedet. Det er ditt ansvar å sjekke nettstedet vårt med jevne mellomrom for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettstedet eller tjenesten vår etter publisering av endringer i disse vilkårene for bruk utgjør aksept av disse endringene.